http://openig.compro.net

A Opensource Image generator for the masses !
It is currently Thu Sep 23, 2021 3:27 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 25, 2015 5:36 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 12, 2015 10:50 am
Posts: 18
Here is a thread to discuss ATI issues while running or installing OpenIG


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 26, 2015 2:41 pm 
Offline

Joined: Tue May 12, 2015 11:50 am
Posts: 3
This issue is being worked by the development team right now. Stay tuned for updates!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 14, 2015 6:42 pm 
Offline

Joined: Wed May 27, 2015 9:09 am
Posts: 2
With the OpenIG 1.1.0 version, two demos are working now (Bullet and OSG Earth). I am still having problems with OpenIg Demo in windows 7.
The error is: "openig-demo.exe has stopped working".
Regards,
Henrique


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 14, 2015 10:21 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 12, 2015 10:50 am
Posts: 18
Hi Marques,

I am sorry you are still having these issues. But the fact that the OpenIG Earth demo is working does help.

Can you un-install and re-install OpenIG v 1.1.0 and the lightweight database and do not add the advanced shaders selection. This is to make it a minimal install to test.

I can also tell you that I will have the DEV team test again on ATI. We use lots of Nvidia and test with them mostly. Must be some slight differences in the drivers that we need to adjust.

thanks

k


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group