http://openig.compro.net

A Opensource Image generator for the masses !
It is currently Thu Sep 23, 2021 3:15 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 26, 2015 5:34 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 12, 2015 10:50 am
Posts: 18
If I install the demo data onto my "D" drive and not let it use the default "C:" I have issue when starting the OpenIG Demo....

Here are my changes for the default.txt on Windows 7 for you to see changes in RED below:

#Linux/MacOS
#addentity 1 /usr/local/database/model/A320/A320.obj 0 0 45.9 105 0 0
#addentity 0 /usr/local/database/terrain/OPEN_IG_Demo_NO_UTM31N_r5/master.flt.osg 0 0 0 0 0 0 -1.20639e+06,-5.099e+06,0

#Windows
addentity 1 d:\OpenIGdata\bin\data\model\a320\a320.obj 0 0 45.9 105 0 0
addentity 0 d:\OpenIGdata\bin\data\terrain\master.flt.osg 0 0 0 0 0 0 -1.20639e+06,-5.099e+06,0

manip 1 trackball
tod 20 0
......... rest the same ....

here is what happens.

1. If I go to START > OpenIG v1.0.0 then it loads fine and I see airplane on ground. Can move around etc....

BUT >>>

2. If I go to START > OpenIG V1.0.0 Demo then it loads the OpenIG with splash screen but all white in background with no A320 model or terrain. I see stats and HUD text in bottom left so the IG looks to be running with no data...


I think there is a bug in the DEMO setup if it is installed in any other location besides the C: default..

Thanks
K


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 27, 2015 9:15 am 
Offline

Joined: Wed May 27, 2015 9:09 am
Posts: 2
Did not work for me. Does not matter if I am using drive C, D or F ... Maybe because I am using an ATI card. The IG or DemoIG are not showing the models, only the blue screen. Also, It can only work in WIN XP SP2 mode. Running on a WIN 7 PRO x64 with Lite binaries for windows, Radeon 6800, 16 GB RAM.
Regards,
H


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 27, 2015 10:52 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue May 12, 2015 10:50 am
Posts: 18
Hello all.

The developers are working a new release to address the path issues for the installer and a ATI texture issue. This will be uploaded to the web for download shortly. You will be notified as well when you can download the fix by email.

Thank you.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group